Brave Capital

News

14apr
Pirita promenaadile kerkivale elamuarendusele otsitakse sobivat arhitektuurilist lahendust

#baltic states#commercial property#opportunity

Brave Capitali kontserni kuuluv Pirita Holding OÜ kuulutas tänasest välja Pirita promenaadi avaliku eelvalikuga arhitektuurikonkursi.

Arhitektuurivõistluse registreerimistähtaeg on 20. mai. Kõikide registreerijate seast valib žürii välja viis parimat, kes esitavad oma ideekavandi käesoleva aasta 18. augustiks. Arhitektuurikonkursi võitja kuulutatakse välja septembris, võidutöö alusel kujuneb elamukvartalile lõplik hoonestusstruktuur ja rütm.

Brave Capitali juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul on eesmärk leida kinnistule parim arhitektuurne ja linnaruumiline lahendus, mis sobib Pirita avalikku ruumi ja loodusesse ning sulandub ühte olemasolevate hoonetega. «Pirita linnosa on populaarne elurajoon ja ka Tallinna traditsiooniline puhkepiirkond tänu supelrannale, metsapargis olevatele terviseradadele ja purjespordikeskusele. Kuna see on ülelinnalise tähtsusega puhkekoht, on alal eriti suur kasutuskoormus just rannahooajal.»

Brave Capitali kontserni kuuluv Pirita Holding OÜ teatas Tallinna Olümpiapurjespordikeskuselt elamuarenduse kinnistu ostmisest tänavu aasta alguses. Regati puiesteel asuva kinnistu suurus on 28 000 ruutmeetrit, ehitusõigusega 25 000 ruutmeetrile, kuhu saab rajada üle 200 korteri.

Back